Okupa’t 2015-16

Els alumnes de 1r i 2n han participat en el programa “Okupat, el temps vola!” una iniciativa de l’equip d’atenció a la diversitat de l’escola per fomentar el lleure saludable.
Després de realitzar unes breus reflexions sobre les diferències entre temps lliure i lleure a l’escola, els alumnes han passat a l’acció i han sortit a tastar els tallers i els espais que ofereixen dos equipaments adreçats als joves que es trobem molt a prop de l’escola: “l’Espai Jove Les Basses” i el casal “La Cosa Nostra”. Als dos equipaments han pogut conèixer els educadors que gestionen els tallers i espais adreçats a joves i també als educadors de carrer als que poden recórrer en qualsevol moment via mòbil. Ha estat un luxe compartir el matí amb ells!

Els alumnes han tastat els tallers de zumba, escalada, afectivitat, autoestima, rap i han conegut tot els espais i possibilitats que ofereix cada equipament.

A “Les Basses” destaquem el Punt PIJ, d’informació juvenil i el servei “Aquí t’escoltem” des del que es programen tallers gratuïts per als joves durant tot el curs i a “La Cosa Nostra” el taller d’escalada i una super programació d’activitats durant l’estiu (tarda freaky, ball, pel·lis…) totalment gratuïta!

Des del bloc reiterem l’agraïment als educadors que han col·laborat un any més amb aquesta iniciativa, és un luxe fer xarxa amb ells!
Podeu trobar més informació dels equipaments a les seves webs i xarxes socials:
.
Espai jove “Les Basses”: http://lesbasses.org/

Casal “La Cosa Nostra”: https://cosanostra9b.wordpress.com/


Aquí teniu les imatges del programa “Okupa’t, el temps vola!” d’enguany.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s