Fent xarxa

Sembla que mai és un bon dia per parar la màquina i escriure, però malgrat sigui curt el meu escrit, avui no pot ser un dia qualsevol, cal parar i compartir la màgia.
Fa uns quatre mesos aproximadament deixavam els deures de costat i sortíem a fer un taller de cuina amb 8 alumnes del grup Classe Món, el grup tan especial en el que fa cinc anys que col·laboro. Aquell dia, ho vam deixar tot, per sortir de l’escola i participar al taller de cuines del món que proposava l’espai “Aquí t’escoltem” de l’equipament jove Les Basses. Aquell dia, més enllà d’aprendre a fer uns aperitus bolivians vam aprendre que podíem tornar sols ha seguir fent tallers de cuina, vam aprendre que podíem proposar-ne d’altres i vam aprendre que podíem passar-ho molt bé, sense voltar pel carrer, sense una pantalla entremans i sense rondinar des del sofà. I amb tot això que vam aprendre, 4 valentes van seguir participant, reflexionant i somiant des del taller de teatre del “Aquí t’escoltem” fins que avui, ens han deixat a més de 40 persones bocabadats. Avui gràcies a elles, ens han fet reflexionar sobre el bulling, la superació personal, les emocions, els punts de vista d’un problema, i sobre tot a mí, sobre el que val la pena arriscar i sortir-se del camí marcat per poder educar en lo humà.
  
Esteu tots els joves convidats a experimentar, aprendre, crear,…. els tallers segueixen i els joves teniu veu, només heu de participar i podreu fins i tot un taller proposar!
  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s