pintem el pati!

Pintem el pati!

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO aquests dies estan treballant de valent per donar al pati una nova imatge. Al Cor de Maria-Sabastida tenim molt clar que la millor manera d’aprendre és fent, i així ho duem a la pràctica.
Aquests dies les activitats on la Visual i Plàstica té més presència, lligades al projecte “Jo participo, i tu?” de 1r d’ESO i les Idees del Dia de 2n d’ESO, es traslladen al pati per prendre mides, provar plantilles i aviat començar a pintar!Des de fora ens sembla una activitat molt senzilla però requereix una planificació i una pressa de consciència molt gran abans d’agafar un pinzell. Necessitem: prendre mides; transformar els esborranys en plantilles a escala; valorar si les idees individuals s’ajusten al projecte comú; ser constants; treballar en equip; vèncer les pors a la paret en blanc; resoldre els entrebancs que van sorgint; etc. Tota una sèrie d’habilitats importantíssimes que prenen valor en posar-les en pràctica, i són molt necessàries, no només per dur a terme el nostre projecte en comú de transformació d’un espai, sinó que acompanyaran als alumnes en la resolució de problemes fora de l’escola.

 

A les imatges podeu veure la idea del projecte que volem dur a terme, però no serà fins a la setmana vinent que podreu veure com ha quedat el nou pati! No us ho perdeu, tenim moltes sorpreses!

 

De moment, ja hem començat a provar les plantilles que hem preparat a classe!

És tota una aventura aquest projecte, hem implicat a alumnes de 1r i 2n d’ESO (en aquesta fase) i profes de tota l’escola!  En breu veureu com, gràcies a les mans i el cor de molts, duem a terme un gran projecte de transformació comunitari!
També podeu seguir el dia a dia del projecte amb el “hashtag” #cmSabastida a Instagram i Twitter.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s