la castanyada de Miró

IMAGINACIÓ, SURREALISME, EVASIÓ, ABSTRACCIÓ, IRRACIONALITAT,…són conceptes que de la mà de l’artista Joan Miró hem treballat a classe durant dues “Idees del dia” del mes d’octubre, quatre hores molt molt intenses de treball col·lectiu.

Necessitàvem un bri d’inspiració “boja” per poder agafar els pinzells, deixar les pors, i atrevir-nos a dissenyar, el que més tard serien, uns davantals molt divertits per una castanyada molt agosarada!

Creiem que el procés és tan o més important que el resultat final, en aquest cas, ha estat un viatge molt estimulant! Vam partir d’una recerca d’informació per part de tots els alumnes, més tard creàvem un mural per fer el buidatge i posada en comú de tot el que havíem cercat. I finalment, entre tots vam extraure conclusions i trobàvem les relacions entre Miró, les activitats sobre l’univers i els planetes (que estem realitzant dins del projecte de “L’estiu”) i la transcendència que hi ha al voltant de la festa de Tots Sants, una tradició molt arrelada a la nostra cultura.

No us perdeu les imatges! Una samarreta vella, pintura, pinzells i molta molta experimentació, una de les claus per estimular la creativitat, una competència imprescindible avui en dia.

Un pensament sobre “la castanyada de Miró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s