GRAFFITI cordFLOW!

Fa només tres setmanes, vam llençar un concurs d’idees per a què tots els alumnes poguéssiu proposar dibuixos pel mural del pati. El concurs va ser tot un èxit! I amb les idees rebudes en vam treure una proposta.  

Desprès de molta feina, de la comissió d’alumnes de graffiti del corDFLOW i d’un mati intens d’inici de festa, arribava l’esperat taller!

A les 15h ens trobàvem al teatre, nervis, neguits, i presentacions per part de la comissió (tots ells amb les samarretes customitzades per l’ocasió) En total uns 40 alumnes aprox. teníem entre mans un taller molt gran, que sense adonar-nos, faria història! Un mural, que si el fèiem bé, restaria al Cor de Maria durant molt temps!

Uff, quina pressió!!! Ens mirem, som alumnes de 6è, 1er, 20n, 3rt i 4rt de la ESO tots barrejats, molts no ens coneixem…i sentim que a més a més la profe diu, no se que d’un mural COOPERATIU, i que hem treure el millor de dins nostre per a què tot surti bé! Què som capaços i que junts podrem…! Més nervis, però som-hi!! Fem dos grups i ens llencem a la piscina!!

Al principi fa respecte, no sabem per on començar, hi ha un petit moment de pànic? però sota un “Va! atreviu-vos, sense por!” comencem a pintar! I com si ho haguéssin fet tota la vida, 40 alumnes es converteixen en grans artistes que comparteixen uns pocs pots de pintura i uns quants pinzells. 

Com a acompanyant del taller, us he de dir que a classe cada dia em sorpreneu, però ahir al taller de graffiti del pati, us vau superar!

Moltes felicitats per fer-vos vostre l’objectiu del taller, per donar-li forma, per fer que la paraula COOPERACIÓ prengués sentit aquella tarde!

El mural no està acabat, en breu ho estarà, però el procés de transformació és tan impressionat, que val la pena ensenyar-lo!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un pensament sobre “GRAFFITI cordFLOW!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s